top of page
chad-madden-SUTfFCAHV_A-unsplash.jpg

Додјела пакетића

Студио Театар 078 организује новогодишњу представу за дјецу „Плава боја снијега“ уз коју ће бити приређена и додјела пакетића са Дједа Мразом и фотографом, у периоду од 20. до 30. децембра.

 

Простор који се налази у Улици краља Алфонса XIII 48 А, капацитета је 12 дјеце и 24 родитеља који могу присуствовати једном извођењу представе. Дјеца се смијештају на сцену и сједе на јастучићима тако да активно учествују у извођењу представе.

 

Радња представе је смјештена у измаштаној земљи под вођством краљице Караславе XI, која има кћерку, принцезу Хризантему. Она је заљубљена у краљевског пастира Калопера, са којим, због класних разлика, наилази на бројне препреке које се налазе на путу њихове љубави. Међутим, уз мало среће и много непредвиђених околности, авантура „Плава боја снијега“ показује нам да неке приче ипак имају срећан крај.

 

Цијена представе је 250 КМ по једном извођењу. Компанија обезбјеђује пакетиће за дјецу.

 

Уколико сте заинтересовани и желите да закажете термин који ће бити резервисан за вашу компанију, будите слободни да нам се јавите на број телефона 065/594-608 или на маил studioteatar078@gmail.com.

 

НАПОМЕНА: Представа је у потпуности прилагођена малишанима, али и новогодишњој атмосфери.

 

 
bottom of page